Joulupukki kotiisi - helposti ja vaivattomasti

Partiopoikalippukunta Turun Sinikotkat ry on tarjonnut joulupukkipalvelua osana varainhankintaansa jo vuodesta 1991. Tilaamalla reippaan joulupukin Sinikotkilta varmistat jouluaaton kohokohdan onnistumisen ja tuet samalla turkulaista meripartiotoimintaa.

Mielestämme joulu on ainutlaatuinen kokemus niin lapselle kuin aikuisellekin. Kaikki Turun Sinikotkien joulupukit ovat täysi-ikäisiä ja päihteettömiä.

Joulupukin vierailu kestää 10 minuuttia ja pukin hinta on 70 €.

Tyypillinen joulupukin vierailu voi kulkea esimerkiksi seuraavalla tavalla:

Joulupukki kolkuttaa ovelle, jonne lapset rientävät häntä vastaan.

Pukilla on lahjasäkki mukanaan, koska se on hetkeä aiemmin viety ulos/porraskäytävään/tms.

Joulupukki juttelee tovin, kyselee lasten kuulumiset ja kertoo ehkä jotain, mitä tontut ovat nähneet käydessään ikkunan takana ennen joulua.

Tämän jälkeen on aikaa valokuvien ottamiselle. Lapset haluavat ehkä laulaa tai soittaa pukille jotain. Joulupukki voi myös vastata lauluun.

Lopuksi päästään odotettuun hetkeen, lahjojen jakoon. Jos lahjoja on paljon, pukki jakaa jokaiselle 1-2 pakettia ja valtuuttaa esimerkiksi vanhimman lapsen jatkamaan lahjojen jakoa, kun pukki rientää seuraavien lasten luokse.

Joulupukin vierailu maksetaan pukille käteisellä pukin ollessa lähdössä, esimerkiksi sujauttamalla hänelle "joulukortti muorille vietäväksi".

Edellä esitetty oli esimerkki. Voimme sopia vierailun sisällön tarkemmin toiveidenne mukaisesti, kun teette tilauksenne.

Palvelun etusivulta näet, millä alueilla joulupukkimme liikkuvat tänä jouluna.

Jos haluat varmistaa sinikotkapukin vierailun jouluksi 2022, tee tilaus klikkaamalla tästä.

Palvelun tuottaa:
Partiopoikalippukunta Turun Sinikotkat ry
Multavierunkatu 2
20100 Turku
Y-tunnus 1719803-3